pod_sticlaMarsebGlass SRL, o echipa de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniu, ofera solutii pe piata amenajarii cu produse din sticla din Romania . Clientii nostrii au un rol important in misiunea noastra, ca urmare, le oferim produse de calitate. Venim cu solutii de cea mai inalta calitate si eficacitate in ceea ce priveste compartimentarea cu sticla, placarea cu sticla colorata, cabine de dus din sticla securizata, balustrade si scari din sticla securizata, copertine si pardoseli si usi din sticla, batante, glisante, armonica, pliante, colorate sau sablate.
Mai nou, mobilierul din sticla face parte din decorul obisnuit al caselor amenajate in stil modern minimalist. In decorarea interioarelor sticla aduce transparenta si faciliteaza trecerea luminii, contribuind la marirea vizuala a spatiului. Sticla poate fi combinata cu o sumedenie de alte materiale, rezultand piese de mobilier cel putin interesante. Cum ar fi, de pilda, mesele cu structura din fier forjat, din aluminiu sau din inox cu blat din sticla securizata.

  1. DIN PUNCT DE VEDERE ESTETIC :
    Folosind sticla ca separator, aceasta ii va permite persoanei aflate in spatiul inchis sa vada de cealalta parte a barierei oferindu-i insa o protectie fizica fata de conditiile exterioare (de afara).
    Altfel spus, sticla ne ofera perspectiva de afara, in timp ce beneficiem de conditiile din spatiul inchis, practic cate putin din ambele spatii. Din punct de vedere estetic, nimic nu se compara cu sentimentul oferit de atingerea calda si stralucirea naturala a unei raze de soare atunci cand te afli intr-un spatiu inchis.
  2. DIN PUNCT DE VEDERE PRACTIC :
    Sticla : modifica si mareste schimbul de lumina dintr-o camera. Permitand accesul luminii soarelui din exterior, nevoia de lumina artificiala intr-un spatiu inchis scade considerabil. Sa nu uitam un detaliu foarte important : folosind separatoare din sticla la interior, se reduc suprafetele umbroase crescand practic suprafata spatiului functional.
    Sticla se intretine usor, nu se pateaza si nu acumuleaza particule de praf asa cum se intampla cu alte materiale. Tot ceea ce necesita este stergerea periodica cu un produs de curatat. Aceasta nu se deterioreaza din pricina umezelii si nu exista niciun risc de expunere la daunatori, asa cum intalnim la alte materiale precum lemnul.

Contactati-ne

Transimite solicitarea ta pe adresa contact@marsebglass.ro sau completeaza formularul de contact de mai jos si in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul din consultantii nostri.


Atasati documente in format jpg, pdf, png, txt, sau doc
Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii site-ului.
Scrie-ne pe WhatsApp whatsapp
MENIU